Likephotos //

PHOTOGRAPHY SELF LOVE STUDIO!

Ik ben Valentine Wiersma. Getrouwd met Jelco en moeder van 2 hele mooie kinderen.

Ik ga jullie mijn verhaal delen. Al jaren strijd ik tegen de kilo’s. En ja hoe dom ook ik vergelijk mij ook met iedereen die op social zit. Vroeger had je idolen die je af en toe in een blad zag. Tegenwoordig open je Facebook, Instagram, Tiktok o.i.d en elke keer krijg je de mooiste slankste afgetrainde, rimpel vrije vrouwen voorbij komen. Slik ja ik moet lijnen. Oef ik heb toch best veel rimpels vergeleken met haar. Zo mijn buik ziet er echt niet zo uit. Allemaal negativiteit naar mijn eigen lijf. Nou ben ik 40 maar mijn dochter is nog maar 8. Ook zij krijgt dit mee. Van mij uiteraard, wat onbewust gebeurd. (vakantie kiekje… o nee die moet overnieuw… wacht… ik ga even anders staan) Maar ook zij ziet al die mooie meiden als de norm. Come on de norm. Ik zie zoveel mooie vrouwen in de studio. En echt allemaal zijn ze mooi en maar zelden zo strak afgetraind en rimpelvrij als op social. Gewoon iets minder dan perfect. Is dat niet gewoon perfect? Ja uiteraard weet mijn gezonde verstand hoe het zit. Filtertje hier. Pose zo. Photoshopje daar. Yep ik weet het maar toch elke dag zien we het weer. Daarom heb ik met Suze een project bedacht. In de hoop dat wij de vrouwen en vooral de jonge meiden kunnen laten zien dat je zonder make up. Zonder sieraden en ja ook zonder bril. Allemaal gelijk in een witte blouse allemaal mooi zijn zoals we zijn. Dit willen wij een jaar gaan doen. Ik hoop zo dat we wat in beweging kunnen zetten. Al zou er maar 1 zijn die denkt Jaaaa je hebt gelijk. Ik ken ook geen of weinig zelfliefde het is klaar. Ik ben mooi zoals ik ben. Wauw dan is me dat al waard. Dusssss…. ons 365 dagen project is zo begonnen. Elke dag een jaar lang wauw wat een energie. Maar het ging verder….. Vanuit dit project is de self love studio geboren. Een fotostudio die zich nu vooral op de vrouwen richt. Op de vrouwen die zichzelf wat moois gunnen. Die willen zien hoe mooi ze zijn. Of juist willen leren hoe mooi ze zijn. De vrouw die een eigen business heeft opgezet. Waarom? omdat ze hun hart volgde. Als dat geen zelf liefde is. Of de vrouw die zich wil ontwikkelen in fotografie. Zich zelf een mooie hobby of zelfs later een studio gunnen. Hoe dan ook een vrouw die nu al of na het volgen van ons This is me traject echt kan zeggen. Ik ben mooi!!!! Mooi zoals ik ben. Hierbij mijn Pure ik foto! en ohhhh wat vind ik dit spannend. Ik met mijn blote konten gezicht. Maarrrrrr “Ik ben mooi zoals ik ben” En jij?????

Work //

Mom… In periode draait alles om je kinderen. Uiteraard wil je alles zo mooi mogelijk vastleggen. Je gaat eens naar de fotograaf voor mooie gezinsfoto’s maar het dagelijkse leven is nog belangrijker. Daar liggen nl. je herinneringen. Hoe je deze herinneringen het mooiste en het best kunt vastleggen hebben wij een cursus voor.

Businesswoman…..Wauw you go girl….. Een eigen zaak het mooiste wat er is vind ik. Maar er komt zoveel bij kijken.

Boudoir. Als je kinderen hebt gekregen verandert je lichaam. De hormonen doen zijn werk. 1 blijft mega slank wauw super genen maar er zijn ook genoeg die hebben die luxe niet (zoals ik) Maar oooo dat wil niet zeggen dat jij niet sexy bent.

This is me (self love traject) Dit is het mooiste traject wat we hebben. Wil het afvallen niet. Ben je niet gelukkig in je relatie. Voel je je down. Ben je perfectionistisch. Control freak. Alles hangt samen met het stukje zelfliefde. Ik ken dat. Been there done that.

Reserveer gemakkelijk online een basic shoot en kom naar onze studio voor een mooie dag vol prachtige kiekjes. Heb je Vragen, we helpen graag! Je kan met ons bellen, appen of mailen.

Special //

Digitale fotolijst

Digitale fotolijsten met wifi stuur alle foto’s en filmpjes, direct uit je mobiel naar je fotolijst waar ter wereld je ook bent. Bestel een fotolijst bij je reservering.

Cursus

Likephotos PHOTOGRAPHY // verzorgt ook workshops. Heb je interesse lees hier verder en geef je op!

Likephotos verzorgt verschillende shoots vanaf 39 euro.

Shoot

Bij een shoot krijgt u gratis een afdruk op a4-formaat.

Gratis

Tijdens de bekijk sessie kunnen we de foto’s naar wens aanpassen.

Haal het beste uit je foto

Wij zijn ‘s avonds en in het weekend voor u geopend.

Ruime openingstijden

Ervaar de ongedwongen sfeer in onze mooie studio. Gratis parkeren!

Iedereen is welkom

Een hoge score van 4,7 uit 5 sterren Google Reviews.

Review

Samenwerken // Contact Ons!
@info@likephotos.nl